Γίνε Εθελοντής της Δωρίδας

#Γίνε Εθελοντής της Δωρίδας

Σε καλούμε να γίνεις Εθελοντής ή Εθελόντρια και να παίρνεις μέρος στις δράσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Δωρίδος.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, για να αντιμετωπισθούν οι δυσανάλογες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

Μπορείς να προσφέρεις:

 • Χρηματικό ποσό στον λογαριασμό ειδικού σκοπού του Δήμου στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR33.0172.1580.0051.5809.9464.209
  μέσω e-banking, ή με κατάθεση στην Τράπεζα. Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του θα ορίσει Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη διαχείριση του λογαριασμού.
  Με τα χρήματά σου, θα αγοραστούν TABLET για μαθητές, κάρτες σύνδεσης στο διαδίκτυο για τηλε-εκπαίδευση, φάρμακα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, κλπ.
 • Υπηρεσίες
 • Προϊόντα – Εξοπλισμό όπως: Τρόφιμα,Φάρμακα, Υγειονομικό Υλικό και είδη πρώτης ανάγκης, για ηλικιωμένους, ευάλωτους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
 • Πρότεινε τη δική σου εθελοντική δράση.

Ο Δήμος Δωρίδος είναι #Μαζί σου.

Ο Δήμος Δωρίδος έστρεψε το βάρος του στις δομές που αφορούν την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη σε όλους, ιδιαίτερα όμως σε όσους ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Όλα προγραμματίζονται και υλοποιούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία, με ένα τηλέφωνο στους αριθμούς 2634.35.0033, 2634.35.0022. Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08:00 το πρωί έως 03:00 το μεσημέρι και στο e-mail: kkdoridos@gmail.com

Δεν ξεχνάμε όμως και τα αδέσποτα.

Φροντίζουμε για την τροφή και το νερό τους. Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Ελένη Παπαγεωργίου έχει την ευθύνη συντονισμού του προγράμματος αυτού. Σε συνεργασία με Κτηνιάτρους, τις Υπηρεσίες του Δήμου, Φιλοζωικές Οργανώσεις της περιοχής και τους Προέδρους των Κοινοτήτων μεριμνούν για την περίθαλψη και την τροφή τους.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν μαζί της, στο κινητό 6984.764.384 για την φροντίδα των αδέσποτων.

Φόρμα καταγραφής Εθελοντών


  Κατανομή Προσφορών

  (μέχρι σήμερα)

  • Κατάθεση Χρηματικού ποσού
  • Προϊόντα - Εξοπλισμό
  • Υπηρεσίες
  • Άλλη πρόταση για εθελοντική δράση