e-Dimotis Δήμος Δωρίδος
  • by DoridaSOS
  • 15/04/2020
  • 0

Όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που υποχρεωτικά έχουν διακόψει την λειτουργία τους ή πλήττονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν στον Δήμο Δωρίδος την απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, καθώς και από τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου, εύκολα και γρήγορα με λίγα «κλίκ»,μέσωτου ηλεκτρονικού τους υπολογιστή από το σπίτι τους.

Η διαδικασία αυτή ενεργοποιήθηκε με την απόφαση 49/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από εισήγηση, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου τουρισμού και επιχειρηματικότητας κ. Δήμου Ταράτσα.

Προχωράμε όσο πιο γρήγορα μας επιτρέπουν οι δυνατότητές μας σήμερα, αλλά και στο μέλλον, με κάθε μορφής διαδικασία στήριξης των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών,για την αντιμετώπιση απώλειας των πόρων τους.

Αναπτύσσουμε διαδικασίες ηλεκτρονικών υπηρεσιών ως εργαλείο εξυπηρέτησης των Δημοτών, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις συνθήκες για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Με την είσοδο στην ιστοσελίδα https://www.dorida.gr/edimotis, μπορείτε να υποβάλετε εύκολα και γρήγορα τις ηλεκτρονικές σας αιτήσεις, για την απαλλαγή των δημοτικών τελών και των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για όλο το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα έκτακτα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του COVID 19.

Για την απαλλαγή των τελών κατάληψη κοινόχρηστου χώρου πατήστε εδώ

Για την απαλλαγή ανταποδοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού) πατήστε εδώ

Για οποιαδήποτε απορία, ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα 2266022144 (Δέσποινα Τίτου) και 2634350031 (Αργυρόπουλος Θεόδωρος), καθώς και στα e-mail: dtaratsas@dorida.gr και  tourismos@dorida.gr