Δήμος Δωρίδος: Tablets στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
  • by DoridaSOS
  • 27/11/2020
  • 0

70 TABLETS αγόρασε ο Δήμος Δωρίδος για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων,προκειμένου να συμμετέχουν στην εξ’αποστάσεως διδασκαλία και όσα παιδιά δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα, λόγω έλλειψης του απαραίτητου εξοπλισμού.

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ προσδιόρισαν τον αριθμό των tablets που αγοράστηκαν, σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών κάθε σχολικής μονάδας και ο Δήμος ανταποκρίθηκε αμέσως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, τα παρέδωσε σήμερα στους αντίστοιχους Διευθυντές, των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, Γλυφάδας, Ευπαλίου, Ερατεινής, Λιδωρικίου, Μαλαμάτων και Μαραθιά.

ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ – ΛΥΚΕΙΑ, αποτελούν πλέον περιουσία των σχολείων και όταν τελειώσει η δύσκολη αυτή περίοδος, θα χρησιμοποιούνται από τα παιδιά για άλλες σχολικές δράσεις.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ και αυτών των tablets υλοποιήθηκε ο στόχος του Δήμου Δωρίδος, να έχουν όλες οι μαθήτριες και οι μαθητές, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, προκειμένου να παρακολουθούν κανονικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, των Δασκάλων και των Νηπιαγωγών μας, είναι το κύριο μέλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ στη δύσκολη αυτή περίοδο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ.

tablet Dorida Δήμος Δωρίδος

Ο Δήμος Δωρίδος εφοδίασε με tablets, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων