Στη Δωρίδα έλεγχοι Rapid Test για κορωνοϊό
 • by DoridaSOS
 • 08/12/2020

  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν χθες στο Δημαρχείο Ευπαλίου, σαράντα έξι (46) έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest), σε υπαλλήλους και αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου Δωρίδος, από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. Άμφισσας.

  ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ πραγματοποιήθηκαν μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Ιωάννη Ανθή και του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

  ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ προέκυψε ότι και τα 46 άτομα που ελέγχθηκαν ήταν αρνητικά.

  ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ προγραμματίζονται και στα Δημαρχεία Ερατεινής και Λιδωρικίου.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία προμήθειας rapidtestγια τους δημότες. Ο έλεγχος των δημοτών θα είναι προαιρετικός και θα πραγματοποιηθεί σε χώρους που θα υποδείξει ο Ε.Ο.Δ.Υ.

  ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ των ελέγχων στους δημότες, καθώς και οι χώροι ελέγχου, θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δωρίδος.

  ΑΝΑΛΟΓΑ με την προσέλευση, ο Δήμος θα προμηθεύεται τις απαραίτητες ποσότητες rapidtest, ώστε να ελεγχθούν όσοι από τους δημότες το επιθυμούν.

  Διαβάστε ακόμη:
  Υπάρχει περίπτωση να νοσήσω από τον κορωνοϊό εξαιτίας του εμβολίου;
  Dorida-SO Υπάρχει περίπτωση να νοσήσω από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 εξαιτίας του εμβολίου;

  Ο εμβολιαζόμενος δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση να αρρωστήσει από τον κορωνοϊό COVID19 εξαιτίας του εμβολίου.

  Ραντεβού για το εμβόλιο. Η σωστή προετοιμασία του εμβολιασμού
  Dorida-SOS ραντεβού για το εμβόλιο

  Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού και προετοιμαζόμαστε ανάλογα την κατηγορία.

  Μπορεί να κάνω εμβόλιο και παρ’ όλα αυτά να νοσήσω από COVID-19;
  Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine

  Κανένα εμβόλιο δεν είναι 100% αποτελεσματικό. Άρα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ασθενήσει κάποιος παρόλο που έκανε το εμβόλιο.

  Γιατί να κάνω εμβόλιο για τον κορωνοϊό COVID-19;
  Dorida-SOS Γιατί να κάνω εμβόλιο για τον κορωνοϊό COVID-19;

  Τα εμβόλια είναι μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης και έχουν καταπολεμήσει πλήθος σοβαρών ασθενειών.

  ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να υποβληθούμε όλοι σ’ αυτό τον έλεγχο, ώστε να είμαστε ασφαλείς τόσο εμείς, όσο και οι συνάνθρωποί μας στη Δωρίδα.